måndag 26 januari 2009

COPE börjar 3/2!

Nu har vi en grupp som börjar den 3/2. Det är Stora Hammars första COPE och det finns möjlighet för den som inte anmält sig att göra det till lena.l.ljunggren@vellinge.se

Annars har veckan rullat igång bra. Lite informationsmöte på förmiddagen med allt från lokalfrågor till lite hjälp med brandskyddsarbetet, som är ganska omfattande. Det känns alltid som man har några saker till att "hugga" tag i när man kommer från kommunhuset. Veckan ska innehålla en spännande kväll tillsammans med lärarna på skolan. Vi förbereder oss för våra skriftliga omdöme och jobbar vidare för att hela tiden arbeta med läroplanens kunskapssyn, vara duktiga på strävansmål och kursplanerna för att på bästa sätt kunna arbeta för att stödja varje barns lärande. Det är svåra och viktiga frågor vi jobbar med men det finns bra material att jobba med och få stöd av. Vi kommer nu också att ge ut mycket bra material som gör det hela begripligt för er föräldrar.

Den här veckan får jag in alla ösnkemål inför hösten av personalen och ska så smått börja göra de förändringar som krävs inför hösten. Stora Hammars nya 6-åringar har också valt skola mot slutet av veckan och jag ser fram emot att få träffa democh deras föräldrar lite längre fram. Det kom redan nu på det första "öppna huset" många föräldrar som ville titta på lokaler, höra om verksamheten och träffa "fröknarna".