torsdag 11 juni 2009

Skolavslutningar i plural

Inte mindre än 5 gånger fick jag sjunga "Den blomstertid nu kommer"! Det gör jag gärna. Alla avslutningarna var fina och våra elever sjöng vackert. Nu känns det snart som sommaren kommer! För er som jag inte träffar "Ha ett skönt lov"!

onsdag 10 juni 2009

ps. förskolans blogg ds.

För er som är nyfikna på vattenvernissagen vet jag att det fotograferades mycket. Gå in via länken snett nere till höger och titta!

Mycket nöje!

Tack för igår!

Vattenvernissagen blev lyckad. Massor av barn och föräldrar kom och tittade på barnens arbete under året. De som ville fick prova experiment och kvällen avslutades med vattensånger och korvgrillning.

Just nu arbetar jag med att räta ut de sista frågetecknena kring tjänster. Det är mycket som blir klart denna vecka och jag hoppas vi alla kan känna oss nöjda med året som gått när semestern nu närmar sig.

Imorgon ses vi på 5 avslutningar i kyrkan och 1 i biblioteket - sen är det sommarlov!

tisdag 9 juni 2009

Vattendag!

Ikväll är det vernissage på förskolan. Det ska bli kul! fram tills dess är det mycket att göra. Jag har precis träffat Caroline som läst en termin på lärarlyftet. Nu är hon klar och kommer tillbaka till oss. Tjänsterna blir klara efter hand och även om jag var ute i mycket god tid finns det fortfarande några saker att göra. Som rektor vill man ju alltid att både barn och föräldrar har information innan sommarlovet, men ibland när det gäller att orna behöriga och duktiga vikarier är det omöjligt.
Eftermiddagen ska ägnas år förskolan och ett möte i IT-gruppen. Vi ska införa lärportal och det är mycket planering och fortbildning som ska till för att allt komma igång på bästa sätt.

Ha en bra tisdag!

måndag 8 juni 2009

Avslutningsvecka!

Idag kommer jag att vara ledig men något lite arbete vid datorn smyger sig nog in. Det gäller att skriva tal till skolavslutningen, kanske tänka till lite kring väl valda ord för pensionärerna mm. Jag har också det sista kvar vid lönerna som ska förberedas.

Imorgon är det föräldrakväll på förskolan. Det är "Vattenvernissage". Barnen har arbetat med temat hela året och det är både barnens alster och foto som visas i morgon.

Nu håller vi bara tummarna för fint väder på alla kvällsaktiviteter och avslutningen.

Ha en bra vecka. Stina