torsdag 12 mars 2009

Vilka arbetadagar!

Ibland känns det som det snurrar lite väl fort. Så mycket energi och så mycket olika proejkt som mina medarbetare leder och deltar i. Vi skapar verkligen en riktigt bra skola och det är en förmån att få vara med i så många grupper. Idag har jag jobbat med höstens schemaförutsättningar, lönesamtal, medarbetarsamtal, ledningsgrupp grundskola, projektgrupp för kunskapssyn och bedömning och avrundat med inskrivningar. Nu måste jag hem och varva ner lite innan morgondagen som jag hoppas kan bli något mindre intensiv! Men kul har vi....

onsdag 11 mars 2009

Nya elever!

Den här veckan har vi flera möte med barn och föräldrar som flyttar in i Höllviken. Det är väldigt positivt att träffa nya elever och särskillt roligt är det när vi får höra att vi har ett gott rykte. Många vill till oss och i vissar årskurser kan vi ta emot flera elever. I andra börjar det bli svårt. Just nu sitter Susanne och arbetar på vår nya sida på hemsidan där vi lägger ut ansökningsblanketter till förskoleklass, grundskola och fritidshem. Vi vill verkligen informerar er om och försäkra alla som söker till oss att vi följer våra köregler.

Annars sliter jag vidare på kvalitetsredovisningen....Nu börjar jag verkligen förstå hur mycket alla medarbetare gjort under året som gått och det måste nog bli en mer förkortad variant av kvalitetsreovisning för ni ska orka läsa den....

Ha det bra!

Sista dagarna med utställning!

Denna vecka finns utställningen kvar i biblioteket. Där kan du se ritningar, fina bilder, barnens teckningar om framtidens drömskola mm. Har du vägarna förbi är du välkommen att knacka på och är vi där får du gärna titta på Stora Hammars nya skola.

Veckan går i rasande tempo. Tre dagara jättebra ledningsgutbildning förra veckan gör att mailhögen är något stor för tillfället, men den betas av efter hand. Idag ska jag ha något medarbetarsamtal, lönesamtal men framförallt ska jag och Susanne sätta några delar i kvalitetsredovisningen. Om ungefär en vecka kan ni också få läsa den.

Ha en bra onsdag.