fredag 3 april 2009

Med önskan om en glad påsk!

Idag är det många som går till påsklov, men även för oss andra blir det några dagars ledigt i slutet av nästa vecka. Jag gillar att arbeta på loven! Då kan man göra sånt som annars kommer långt ner på listan. Kanske blir det lite tid att rensa i högarna men ännu hellre vara lite på fritids och i förskolan.
Alla lärarna vet nu med vilka grupper och kollegor de ska arbeta. De förbreds föräldramöte och välkomst brev i alla i hörn. Samtidigt så går mycket tid till att skriva de nya skriftliga omdöemna och hålla bra utvecklingssamtal med elever och föräldrar. I går kväll hade vi personal konferens på förskolan och där jobbade vi också med det föräldrasamtalsunderlag som vi haft ca ett år.
På förskolans personalkonferens började vi också arbeta med alla tankar som snurrar när fler och fler förskolor går över till enskild regi. Vi arbetade med att i grupper lyfta fram de fördelar vi ser att annan driftsform har men också svårigheter, ja till och med kanske nackdelar vi kunde se och hade flera intressanta frågor att ta reda på mer om när vi skiljdes åt på kvällen. Stora Hammars förskola har verkligen personal med intresse och engagemang för sin förskola!

Ha en bra helg och/eller påsklov!

Inga kommentarer: