onsdag 25 februari 2009

Karin går och Frida kommer!

Idag har jag haft en litet avslutande samtal med Karin som vikarierat som skolbibliotekarie när Frida "pluggat". Det är alltid intressant att höra lite om verksamheten från olika håll. Karin skulle gärna arbeta med oss igen och det är ett gott betyg. På måndag är Frida tillbaka och hon ska tillsammans med it-gruppen hugga tag i lite nya utmaningar kring kompetensutveckling, inköp av ny teknik mm Bland annat ska hon och några till åka till Falkenberg och titta på deras en-till-en satsning. De som åkte för någora veckor sedan fick massor av tankar!

För min del så har jag visning av utställningen om nya skolan i eftermiddag. Kom gärna och titta mellan 16-18 ungefär. Det är i det grå huset (läs boden).

Eftermiddagens bokslut är genomlästa och oj vad mycket spännande det pågår på alla Vellinges skolor. Det var riktigt bra inspiration och idébank att ta del av. Nu har vi ju redan antagit många utmaningar och man får ibland begränsa sig men det är svårt med ett huvud som sprudlar av idéer och energi!

Inga kommentarer: